Тел. за реклама : 0878 311 506

Апарати за Укрепване на косъма

Фирма: Козметично оборудване
Product Code: 115-3896

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make

Цена: 21360.00

Select a size :

login to save in wishlist
Описание на продукта

Апарати за Укрепване на косъма


СИСТЕМА ЗА РАСТЕЖ НА КОСАТА

С иновативната система SHS® битката срещу косопада може да разчита на ефективен и революционен метод.
Неотдавна центърът за контрол на храни и медикаменти (FDA), стриктната американска агенция за санитарен контрол, одобриха технология базирана на светодиодната (LED) технология, следователно нефармакологичен метод, като ефективен срещу косопад и при стимулацията на растеж и заздравяване на косата.
За да определи често срещания косопад, центърът за контрол на храни и медикаменти взема в предвид андрогенетичния косопад, проблем за мъже и жени след средна възраст. Космите започват да изтъняват, което придава ефект на изтощена коса.
Тази технология е известна като фотобиостимулация, която произвежда увеличена периферна васкуларизация на клетъчния метаболизъм на кожата на скалпа.
Израстват по-здрави косми, по-устойчиви и с по-широк диаметър, с други думи, с по-здрав вид; чрез процеса на биостимулация кожата на скалпа изглежда подобрена. 
Благодарение на съществения опит на ESPANSIONE GROUP при проучване и разработка на употребата на LED за фотобиостимулация и фотодинамика (YOUNG AGAIN®) при няколко терапии на кожата, беше разработена нова система, известна като SHS®. Чрез комбинирането на ефикасността на LED с високо напрежение  заедно с технологията на вакуумна стимулация за повърхностна микроциркулация, с употребата на определен водно разтворим препарат с доказани резултати се постигна важен напредък в лечението на косопада.
Тази система се оказва най-ефективната в две направления: при контролиране на загубата на коса и при стимулацията на фоликулите от които пониква нова, по-здрава и силна коса.

Синергична употреба на две различни технологии:
HAIRSTIM®
Съединителният слой подпомага всички структури на епидермиса и така е център на кръвна и лимфна микроциркулация: това е органът, който придвижва и носи функционални вещества на кожата на скалпа.
Как действа HAIRSTIM®? Чрез вакуум извършваме интензивен механичен масаж на съединителния слой на кожата на скалпа. Софтуерът за контрол на оборудването класифицира по оптимален начин трите основни функции на масажа: мощност, честота и оборот.
По този начин се улеснява отварянето на съдовите канали (кръвни и лимфни), васкуларизацията в зоната се подобрява, следователно токсините се премахват бързо и се постига силна стимулация на еластичните фибри. Вакуумният масаж благоприятства и стимулира добрия дренаж на интерстициални течности, подобрява насищането с кислород на скалпа и следователно възстановява  правилния метаболизъм.

SHS – СИНЕРГИЧНА СИСТЕМА ЗА КОСАТА®
Разликата
Последователната употреба на трите елемента, системата, осигурява резултат, който е не само сумата от различни елементи, но представя усъвършенстването на отделните действия, което води до изключително пълен резултат. Вакуумният масаж на кожата HAIRSTIM® стимулира повърхностната циркулация на кръв и придава по-добро окисляване на кожата на скалпа. След като проникне във фоликула на косъма, разтворът INTENSIVE HAIR® се обменя стимулирайки рибозомите на протеиновия синтез = растеж на косата, намалявайки драматично изтощението на растящите клетки.
С последващото приложение на LED инструмента HAIR HELMET® терапия базирана на светлината, започва процесът на биостимулация. Енергията на фотоните се абсорбира от кожните и подкожни пластове и стимулира клетъчната дейност и метаболизъм.
Освен това, клетъчните механизми за активация допринасят за ускоряването на оптималния процес на абсорбиране на разтвора INTENSIVE HAIR®. 
Синергичната употреба на тези терапии подобрява качеството на косата до състоянието преди   липсата на жизненост на фоликула.
Системата активира ускоряването на клетъчния метаболизъм и позволява оптимално третиране на кожата на скалпа, както и на корена на косъма.
SHS – СИНЕРГИЧНА СИСТЕМА ЗА КОСАТА® е напълно нов и технологично напреднал подход, който дава нови отговори на проблем на милиони хора.
ВЪЗМОЖНИ ТЕРАПИИ:

Лице       

Антиейджинг           
Замърсена кожа
Мазна кожа     
Попълване на устни     
Фотоподмладяване        
Хроноподмладяване     
Тонизиране лице/деколте/шия
Перманентна епилация


Глава

Укрепване на косъма

Тяло 
Тонизиране на тъкани 
Стягане на бюст
Стягане на задни части
Третиране на стрии
Перманентна епилация
Подмладяване на  ръце

Производител:           
Максимална енергия на светлинния импулс:
Енергия на светлинния импулс см2: 
Лампи:                                     
Приставки Young again LED:                         Дължина на вълната :  
Размер на работното поле:  
Контролен панел:  
Захранване:      

Охладителна система:     
Тегло:                                
Размери:                
Сертификати: 

 

Технологии:
ОРЕ – полихроматична ярка светлина
Youngagain – монохроматична
биостимулираща светлина

Espansione group 
760J 
от 18J/ см2 до 46J/см2
390 nm фототерапия
550 nm фотоподмладяване
570 nm фотоепилация /светла кожа/
630nm фотоепилация / тъмна кожа/
S.M. терапия против стрии
RED терапия антибръчки
YELLOW терапия стягане и тонизиране
BLUE терапия антиакне

от 10 до 30 милисекунди
2,5 х 5 см – 12,5 см2
PC touchscreen 
230 V – 4A

форсирана циркулация на въздух
25 кг
30 см Х 47 см Х 45 см
UNI CEI EN ISO 13485-2002
UNI EN ISO 9001-2000
FDA K070494

 

×Внимание! Попълнете следните полета

Изпрати запитване относно Апарати за Укрепване на косъма до фирмата, която предлага продукта

* Задължителни полета

All

filter by

categories

brand

colour

discount

  • follow us on